Toegangskaartjes bestellen voor het concert

De ticketverkoop voor het concert in Tielt begon al in 2019. Ruim 3 maand voor het concert oorspronkelijk ging plaatsvinden (op 19 april 2020) was het uitverkocht. Helaas kwam Corona roet in het eten gooien en dus moesten we gaan bekijken wie op de nieuwe datum nog steeds kon langskomen. Ineens besloten we ook om (in samenwerking met de mensen van het CC daar) een tweede concert te organiseren in Herzele. We verwerkten snel de beperkte aanvragen van mensen die er op de nieuwe datum niet bij konden zijn of die voor het nieuwe concert kozen en konden op korte tijd weer melden dat het concert in Tielt uitverkocht was, terwijl de zaal in Herzele gestaag gevuld werd en we ook daar op een mooie zaalbezetting afstevenden. Helaas zullen we nooit weten of we ook in Herzele hadden kunnen uitverkopen, want onze "trouwe vriend" Covid-19 bleek nog altijd in de buurt!

Het was even bang afwachten wat er nu met de overblijvende concerten ging gebeuren. Gelukkig dachten Erik & Sanne er net zo over als wij: de tour moest doorgaan in de beste omstandigheden en dus was de beste oplossing om alles naar het najaar van 2021 over te hevelen! En dus gaan we vanaf vandaag bekijken of we nog een paar mensen van de wachtlijst in Tielt blij kunnen maken met tickets die nu mogelijk opnieuw zullen vrijkomen en kan je intussen ook nog steeds kaartjes reserveren voor het concert in Herzele! Via deze weg kan je je dus inschrijven op de wachtlijst voor het concert in CC Gildhof in Tielt en kunnen wij je doorverwijzen naar de site van CC De Steenoven in Herzele waar je gewoon verder tickets kan bestellen!

Wat we verder nog kunnen meedelen: we werken steeds met genummerde plaatsen. Dat is immers voor alle partijen het eenvoudigst. Voor ons vergt het wat extra administratie, maar de voordelen wegen daar niet tegen op: iedereen kent zijn plaats en heeft die bovendien zelf kunnen kiezen. En voor jullie is het vast een voordeel te weten dat je geen uren op voorhand aanwezig hoeft te zijn om mooie plaatsen te hebben. Wie op tijd bestelt, kan zichzelf een plaatsje verzekeren met een uitstekend zicht op het podium.