Bestel tickets voor 30 jaar Veel Te Mooi op zo 28/11/21 in CC Gildhof te Tielt

"30 jaar Veel Te Mooi" te Tielt

Wachtlijst

Aangezien er op de nieuwe datum mogelijk tickets vrijkomen en er last minute ook nog altijd een paar extra plaatsen kunnen bijkomen om productionele redenen, kunnen we momenteel nog niet inschatten hoeveel mensen er nog bij kunnen in CC Gildhof. We leggen dus een wachtlijst aan om tegemoet te komen aan mensen die er graag nog bij zouden willen zijn.

Van zodra er opnieuw plaatsen beschikbaar zijn, contacteren wij de persoon die als eerste in onze wachtlijst staat. Als deze geholpen werd (of hij/zij is niet meer geïnteresseerd) gaan we over naar de volgende persoon. Zo is het mogelijk dat je toch nog aan tickets geraakt, maar wij kunnen op dit moment niks beloven! Natuurlijk duimen we wel dat je er toch nog bij kunt zijn!

Heb je er geen behoefte aan om op de wachtlijst te staan, maar wil je wel graag naar een concert van Erik & Sanne? Dan is het concert in Herzele misschien een optie? Klik op ’Ander concert’ om meteen te kunnen bestellen of gebruik de knop ’Terug zonder bestellen’ om eerst nog wat informatie op te vragen over dit concert.

Wil je liever toch geen tickets als je niet naar Tielt kan? Klik dan op ’Terug zonder bestellen’

Formulier

Wil je op de wachtlijst terechtkomen? Vul dan onderstaand formulier in!

Je persoonlijke gegevens