Het beste komt nog!

Wow! Vandaag was de eerste dag dat de gegevens van het kerstconcert op de site van Erik & Sanne stonden. En Puella zou het geweten hebben! Er kwamen mailtjes en telefoontjes van langs alle kanten. Het leek wel of iedereen meteen tickets wou hebben, vanaf de eerste dag. En dat terwijl we er eigenlijk nog niet helemaal klaar voor waren. De flyers en (nog belangrijker) de tickets moeten nog gedrukt worden, we moeten nog even bekijken hoe we alle stoelen in de kerk gaan opstellen, … Maar voor het geval we het nog niet zeker wisten: zo gaat het dus eenmaal de mallemolen aan de gang is!

Hoewel dat hektische gedoe zelfs de best uitgeruste Puella wel wat moe maakt, is er tegelijk ook zo’n spannend gevoel in mijn buik. Zoals een kind dat in de auto zit onderweg naar een uitstapje in het pretpark. Een beetje ongerust over of ze straks wel op de roetsjbaan durft en nog aarzelend of ze als vieruurtje pannenkoeken of Brusselse wafels wil, maar tegelijk ook helemaal opgewonden omdat er niets zaliger is dan leuk spelen in zo’n amusementspark.

Beste lezer van de Puella-blog: ook jij kan binnenkort dit gevoel van blijde verwachting delen! Weldra (en dan bedoel ik hoogstens nog een paar weken, maar eerder zelfs nog een paar rusteloze nachtjes slapen) kan je hier online tickets bestellen. En eenmaal je zo’n kleinood in je handen hebt, kan je beginnen uitkijken naar het kerstconcert want dan is het helemaal “echt”. Dus leg de eurootjes al maar opzij, begin al maar te dromen van een cocktail van gospel, vrolijk-triestige zigeunermuziek en de heel eigen sound van Erik & Sanne.

Toen Puella vroeger naar pretparken ging, kwam ze ‘s avonds na al dat leuks altijd naar huis in een nog helemaal wakkere staat en vol nieuwe verhalen die ze eerst nog de hele autorit lang moest vertellen. Na het kerstconcert binnen een paar maandjes wordt dat wellicht evenzeer zo. Maar of jullie nu eveneens tot laat in de nacht blijven nababbelen over al dat moois of dat jullie al in dromenland vertoeven wanneer jullie chauffeur je achteraf naar huis toe brengt, maakt me niet zozeer uit. Zolang jullie maar tevreden zijn met wat er te beleven viel. Maar zoals deze Puella zich nu voelt, is ze er rotsvast van overtuigd dat jullie het inderdaad zo gaan beleven!

En intussen tellen we samen met de teller op de site mee af naar 12 december. Alsof de Sint dit jaar 6 daagjes te laat komt. Of is Puella daar echt al te groot voor geworden? Tja… dromen mag, op elke leeftijd, toch? 😉