100!

Beste Astenaren, vrienden, familieleden, fans van Erik & Sanne en de andere optredende artiesten: u verrast me! Meer nog: uw toegenegen Puella is blij en ontroerd door het succes van deze onderneming. Wat begon als een droom om ooit eens een evenement te organiseren is nu al zoveel meer: het is een verhaal van promotionele voettochten door het Astense landschap (met blaren en al tot gevolg!), van aangename kennismakingen met mensen uit allerlei beroepscategorieën die instaan voor sponsoring, drukwerk, … voor ons kerstconcert en bovenal ook een verhaal van telefoongesprekken en mailtjes met steeds dat ene terugkerende onderwerp: “Ik wil graag tickets bestellen!”

Vandaag werd de honderdste kaart verkocht. Een reden voor een nieuwe blogtekst, vond ik, hoewel het leven van Puella nog steeds gekenmerkt wordt door een niet-aflatende drukte. Zo’n schrijfsel uit de mouw schudden doe ik echter wel eventjes tussenin als ontspanning, dus dat mag mij niet weerhouden. En honderd tickets is toch een mooi aantal dat wel eens in de verf mag worden gezet, dacht ik zo! Als je op de site komt piepen om je stoel te reserveren, zijn de rode vierkantjes al zo alomtegenwoordig dat het toch echt al impressionant is, vind ik in elk geval.

Maar laat ons ook vooral rustig blijven. Op het plannetje op de site staan 330 stoelen. Dat betekent dat we nog maar aan ongeveer een derde van de kerk zitten. De rest willen we ook nog graag gevuld krijgen. Dat betekent dus dat er nog twee keer zoveel mensen mogen bijkomen als we nu al hebben. Perfectionistische Puella zal pas tevreden zijn als elke zitplaats gevuld is. ‘s Nachts droom ik niet alleen van volgende concerten die ik nog wel eens wil organiseren, maar ook van een groot bord met “uitverkocht” erop!

Anderzijds zou ik ook mensen willen aansporen om niet al te lang meer te wachten om tickets te bestellen. Hoewel ik blijf benadrukken dat je vanop elke stoel in de kerk het concert perfect zult kunnen zien, kan je er natuurlijk niet omheen dat de mooiste plaatsen vooraan zijn. En stilaan wordt het steeds moeilijker om nog ergens op de eerste rijen een plaatsje te vinden! Dus rep u vooral indien u graag nog een goed zicht op het gebeuren wilt hebben: op de avond zelf kunnen we alleen nog tickets verkopen als de kerk al niet van voor tot achter en van beneden tot boven vol zit!

Binnenkort verschijnen er ook posters in het straatbeeld. De aanvraag om het kerstconcert in “Kerk en Leven” aan te kondigen is pas naar de drukker gestuurd. Eigenlijk moet de tweede promotieronde dus nog beginnen. Er zijn nog steeds mensen die graag willen komen maar nog niet op de hoogte zijn van wat er op 12 december te gebeuren staat! Het duurt ook nog bijna drie maanden eer het kerstconcert plaatsvindt, dus dat is ook net het verwonderlijke van heel de zaak: we zijn heel erg blij met het voorspoedige verloop van onze ticketverkoop en we kijken er naar uit om op hetzelfde elan verder te gaan.

Bedankt aan iedereen die reeds zijn of haar stoel heeft gereserveerd en voor elkeen die er nog over nadenkt: niet aarzelen, maar drukken op die bestelknop! We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien op 12/12!

Wil er nog iemand tickets?

Hoewel er op het moment van schrijven nog geen gedrukte tickets voorhanden zijn, zijn we vandaag toch maar met de ticketverkoop begonnen. Nu het “gerucht” in de omgeving van Astene de ronde begint te doen dat er daar op 12/12 iets staat te gebeuren (meer nog: naar het schijnt zouden Erik Van Neygen en Sanne komen…), willen steeds meer mensen daar het fijne van weten en vinden ze de weg naar onze site.

Tegelijkertijd zijn er de vaste Erik & Sanne-fans die graag op de eerste rijen willen zitten en die dus, sinds op www.erikensanne.be de gegevens te lezen zijn, naar Puella bellen en mailen dat het een lieve lust is. Soms zou ik nog eens willen terugkeren naar het pre-Puella-tijdperk toen ik nog een veel gewoner meisje was dat ook af en toe nog eens rust en kalmte kende. Maar tegelijkertijd: wat is er meer opwindend dan een volgende mail in je elektronische brievenbus te krijgen omdat er weer eens iemand tickets heeft besteld. Ergens hoop ik dat de volgende weken en maanden de mailtjes me om de oren vliegen: die 330 tickets mogen voor mijn part in geen tijd de deur uit zijn!

En intussen… tja, stilzitten is er natuurlijk niet bij. Naast de bezigheden omtrent haar vaste job, is Puella momenteel nog bezig een laatste hand te leggen aan een ontwerp voor de tickets en de flyers. Op het scherm ziet het er allemaal heel mooi uit, dus de vraag is nu natuurlijk of het op papier ook helemaal fantastisch blijkt te zijn. De bedoeling is in elk geval dat jullie achterovervallen… of toch minstens de tickets zo mooi vinden dat jullie ze blijven koesteren, ook na het concert. En van die flyertjes wil ik gewoon ook dat ze zo prachtig zijn dat niemand ze ook maar durft op de grond te gooien. Of anders… al eens een BOZE Puella gezien???

Nu goed… boze Puella kan maar beter weer lieve Puella worden en zeker ook niet luie Puella. Voor bloggen was er vandaag eigenlijk geen tijd, maar ik wou toch even mijn woordje neerschrijven. Voor een vrouw (meisje) is een fijne babbel namelijk nog altijd een goed anti-stressmedicijn. En al kan je dit nauwelijks een echt praatje noemen, dan nog is mijn hart toch alweer gelucht!

En nu ga ik weer tickets verkopen… wie van jullie wil er nog? De kerk is nog lang niet uitverkocht, hoor!