Voorbij!

Na een weekend vol kerstconcerten met Erik & Sanne en Soul Spirit, wil ik graag nog even terugblikken op het gebeuren in Astene. Vrijdag 12 december 2008 is een dag geworden om nooit meer te vergeten! Niet alleen voor Puella, maar – afgaande op de talrijke lovende reacties – blijkbaar ook voor een heleboel mensen die die avond naar de parochiekerk van Astene zijn afgezakt om met ons mee te genieten. Het was de kroon op het werk van maandenlange inzet van een heleboel vrijwilligers, die ik bij deze graag ook nog een keer wil bedanken. Het is goed geweest en het smaakt zelfs naar meer!

Ik ben blij dat zovele mensen enthousiast zijn over wat ze vrijdag hebben gezien en gehoord. Een organisator kan zich geen groter lof voorstellen dan dat mensen naar je toekomen en zeggen dat het goed is geweest. Meer nog: er zijn verschillende personen nog diezelfde avond spontaan een babbeltje komen slaan en al komen vragen naar een vervolg!

Dat zo’n vervolg er komt, sluiten we op dit moment zeker nog niet uit. We gaan dit eerst even laten bezinken (ik heb nogal wat werk laten liggen om deze organisatie tot een goed einde te brengen en weldra vertrek ik ook nog eventjes op reis), maar daarna wil ik zeker eens bekijken wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn. Ik hoop dus van harte dat jullie de site in de gaten houden en weer even talrijk en geestdriftig reageren wanneer ik jullie weer meeneem op een volgende droom van mij.

In tussentijd hou ik jullie in elk geval op de hoogte van mijn plannen en beloof ik mijn best te doen om deze site up to date te houden. Voor nu kan ik je alvast de link naar enkele foto’s meegeven die John tijdens de repetities, tijdens het concert en achter de schermen maakte. Je vindt deze terug op zijn site over Astene dorp. Weldra probeer ik ook een paar van mijn eigen foto’s te posten.

Voor mijn gevoel is het jammer dat het voorbij is (ik zou zo weer die microfoon willen vastnemen om een volgend concert aan te kondigen!), maar dat betekent zeker niet dat het allemaal voorgoed over is. Puella is eigenlijk speciaal in het leven geroepen voor dit concert, maar nu 12 december achter ons ligt, is ze zeker nog steeds springlevend en je hoort alleszins nog van haar!

Tot dan… en voor nu nog eens allemaal vanuit het diepst van mijn hart: BEDANKT!!!