Wij zijn met 500 (en ‘t is nog niet gedaan!)

vuurwerk
vuurwerk

Het is al een hele tijd geleden sinds ik nog eens een berichtje op deze blog achterliet. Het is dan ook al regelmatig hektisch geweest en het houdt nog lang niet op. Vanaf morgen beginnen we aan een reeks kerstconcert met Erik & Sanne, die Puella combineert met een full time job die ook nog eens behoorlijk veeleisend is. Maar hoewel de drukte aanhoudt en ik mezelf al regelmatig dingen heb ontzegd omdat ik nu eenmaal prioriteiten moet stellen, sta ik er nu echt op om nog eens van me te laten horen.

Het nieuws dat ik momenteel heb, is immers ronduit spetterend (vandaar de foto van het lichtspektakel hiernaast!) want wij hebben zopas de ongelooflijke grens van 500 verkochte tickets bereikt. Verleden jaar waar we al erg blij toen er net iets minder dan dat magisch nummer kaartjes aan de man konden worden gebracht, maar nu hebben we zelfs nog 12 dagen om de voorziene 550 plaatsen echt tot de allerlaatste te vullen. Dus… als u nog niet naar Petegem komt (waarom niet, eigenlijk?), als u het evenement van het jaar niet wilt missen en als u voor 17,50 luttele eurootjes per persoon eens goed wilt verwend worden, rep u dan maar naar onze bestelpagina (www.puella.be/bestelpetegem.php) en klik op die allerlaatste groene stoeltjes!
Het schooltje is afgehuurd voor een drankje en een babbel voor of na het concert (met gratis consumptie voor iedereen die een geldig ticket heeft), er is nog een extra verrassing voor iedereen besteld (duimen maar dat die op tijd komt!) en natuurlijk is het spektakel in de kerk zelf ook reeds om duimen en vingers van af te likken. 499 anderen geven mij hierin alvast gelijk. En u?
Tot zondag 19 december. We verwachten je!