Zij kwamen van verre – als in een echt kerstverhaal!

Gisteren was een fijne dag! Waar het de afgelopen weken en maanden wat stil was rond de bestellingen voor ons kerstconcert, kwamen op deze heuglijke 28e oktober (ook gekend als de 13e huwelijksverjaardag van onze Erik & Sanne!) opeens drie verschillende bestellingen binnen, in totaal goed voor 10 verkochte tickets. Allemaal kleine druppeltjes die ons weer dichterbij ons uiteindelijk doel brengen: die 550 plaatsjes allemaal vullen met dolenthousiaste mensen!

Puella kijkt trouwens nog steeds raar op, als ze die bestellingen ziet binnenkomen! Ik weet niet wat ik er moet van denken: de mensen die kaartjes willen, komen uit alle kanten van het land (gisteren weer van Kortrijk tot Herzele), maar voorlopig nog heel weinig uit Petegem zelf! Op zich maakt dat niet uit: zolang er maar enthousiastelingen gevonden worden, hoeven ze niet direct naast de kerk te wonen. Alleen vraag ik me af hoe deze personen te weten zijn gekomen dat er een kerstconcert zal plaatsvinden in deze kerk, of hoe ze de weg naar onze site hebben gevonden! Eigenlijk zou ik wel eens een enquête willen doen in die zin: mensen die naar het concert komen een briefje geven om aan te duiden op welke manier ze van dit evenement afwisten.

Er zijn op dit moment reeds diverse mogelijkheden: er zijn maanden geleden al flyers rondgedeeld en ook nu nog brengen we steeds een nieuwe voorraad mee naar de huidige optredens. Op diverse sites staat onze activiteit geregistreerd in de lijst van evenementen, niet in het minst op de site van Erik & Sanne zelf (www.erikensanne.be). Onze medewerkers gaan dagelijks nog nieuwe posters ophangen op diverse plaatsen in de (ruime) omgeving van Deinze. En natuurlijk is er ook altijd nog de goede oude mond-aan-mond reclame.

De komende tijd zullen we langzaam maar zeker de media beginnen in te schakelen om nog meer ticketjes te kunnen verkopen. Een artikel hier of daar in een dag- of weekblad, helpt altijd. Een van de volgende weken zijn we ook te gast bij Radio Veronieka in Deinze, waar we natuurlijk nog wat meer mensen warm proberen te maken voor ons concert. En we gaan via de radiostations ook spotjes laten uitzenden. Want wie weet – er zijn misschien nog mensen die nog niet op de hoogte zijn van de gebeurtenissen op 19 december, maar die toch graag willen komen.

Ik blijf het bovendien herhalen: enerzijds is het zeker interessant om uw tickets nu al te reserveren, aangezien het om genummerde stoelen gaat, waardoor wie eerst komt, natuurlijk ook de mooiste plaatsen wegkaapt! Anderzijds is het zo dat de Sint-Pauluskerk van Petegem-aan-de-Leie als uitzonderlijke troef heeft dat er zich geen pilaren binnenin de kerk bevinden en dat de kerk een bijzondere vorm heeft, waardoor iedereen een vrij zicht heeft op de plaats waar de artiesten gaan optreden en je van overal in de kerk het gevoel hebt om dichtbij te zitten. Wie bij ons op de laatste rij zit, zit nog maar 10 rijen achter de eerste mensen!

Redenen genoeg om snel op de bestel-link te klikken (centraal in de linkerkolom hiernaast!) indien je nog geen kaartjes had, zou ik zo denken! We verwachten jullie… zo waar als ik Puella heet, zal ik niet rusten tot alle 550 vakjes op die bestelpagina rood zijn gekleurd. We gaan voor een uitverkochte kerk – of wat dacht je? 😉