Draad weer opgepikt

Ik ga hier geen hele uitleg schrijven over wat er de voorbije jaren allemaal gebeurd is. Feit is dat ik deze blog de voorbije jaren heel erg verwaarloosd heb. Ik heb getwijfeld tussen drie opties: of ik deed de blog gewoon weg, of ik startte een nieuwe, of ik behield de oude en vulde deze weer aan met nieuwe berichten. Aangezien ik denk dat er misschien nog wel mensen zijn die de oude “verhaaltjes” ook nog willen lezen, heb ik ervoor gekozen om het laatste te doen.

Op dit moment heb ik geen idee hoe frequent ik hier opnieuw dingen ga beginnen schrijven en hoe lang die tekstjes gaan zijn. Ik wil het voorlopig in elk geval beperken tot een kort artikeltje vandaag. Gewoon even laten weten dat ik terug ben. En dat er hoogst waarschijnlijk nog wel een vervolg komt. Zolang Erik & Sanne iets hebben om over te zingen, zo lang heb ik iets om over te schrijven.

Tot weldra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *