Duizendmaal dank!

Als u zich afvroeg waarom Puella eventjes niets van zich liet horen, kan ik u bij deze geruststellen: we hadden na de drukte van de afgelopen weken gewoon eventjes rust nodig. Nu alles weer een beetje op zijn plooi begint te komen, sta ik er echter op jullie allemaal nog een keer uitgebreid te bedanken. Het kerstconcert in Petegem was immers een bijzondere ervaring voor iedereen die erbij was, niet in het minst voor mij zelf. En dit alles heeft alleen plaats kunnen vinden dankzij de inzet van zovele mensen en natuurlijk ook dankzij degenen die de tickets hebben gekocht: jullie! Ik zou zelfs de mensen willen bedanken die de website hebben bezocht zonder kaartjes te bestellen – misschien mogen we jullie een volgende keer begroeten en intussen ben ik alvast blij met jullie belangstelling voor onze organisatie.

Een volgende keer? Inderdaad… het kriebelt! Ik heb zovele enthousiaste stemmen gehoord, mensen bieden zich reeds aan om volgend jaar opnieuw sponsor te zijn en… tja… ik kan niet ontkennen dat ik dit enorm graag heb gedaan en met veel plezier opnieuw zou doen. We zijn tot het uiterste gegaan, waren hondsmoe en zaten er volkomen door, maar de beloningen waren zo immens dat we er heel sterk over nadenken om volgend jaar opnieuw iets te organiseren.

Ik hou jullie op de hoogte via de nieuwsbrief en deze blog. Binnenkort volgen ook nog foto’s op de website en de trouwe bezoekers weten het als eerste wanneer Puella weer haar handen uit de mouwen steekt voor het volgende evenement.

Intussen geniet ik nog graag van een paar daagjes verlof. Daarna roept de job alweer om aandacht en tussendoor kan u me hier en daar ook nog begroeten op optredens van Erik & Sanne. Bedankt voor uw steun en uw vertrouwen – wij rekenen op jullie wanneer we er weer invliegen en zien u graag terug in 2010!

Bonus!

Vlak voor ik naar alweer het derde kerstconcert van Erik en Sanne vertrek (dit keer in Maarke-Kerkem, een gehucht op amper een half uurtje van bij mij thuis), maak ik nog even de tijd om jullie een nieuwe blogpost te schenken. Want volgende week is het aan ons. Na vanavond treden Erik en Sanne niet meer op met dezelfde liedjes tot ze in Petegem voor ons staan. ‘t Zal weer veel te snel voorbij zijn, maar we gaan er eerst nog heel erg van genieten en daarna kunnen we altijd nog met veel heimwee terugkijken, nietwaar. Of dromen van een volgende kans, misschien?!

In elk geval: ik ben nu reeds bijzonder onder de indruk! Toen we de kaap van 400 bestelde tickets bereikten, was ik er voor het eerst pas echt gerust in. Puella is maar een eenvoudig meisje die haar spaarcentjes riskeert om dit te kunnen doen. En 550 mensen bijeen proberen te krijgen om samen van dit gebeuren te smullen als van een lekkere kalkoen… wie had gedacht dat dat ooit zou kunnen? Die kalkoen is een traditie met Kerst, maar hoe krijg je zoveel mensen van verschillend allooi samen om diezelfde zangers te horen zingen. Misschien zijn de kerstconcerten van Erik en Sanne ook wel een traditie aan het worden. Iets waar je niet meer van af kunt blijven, als je er eenmaal van geproefd hebt. Voor mij is dat in elk geval al langer zo, maar ik ben blij dat zoveel personen ervoor hebben gekozen om dit samen met me te doen, straks in de Sint-Pauluskerk.

Op het moment van schrijven zitten we aan 468 liefhebbers van de warme stem van Erik en de wondermooie hoge en lage noten van Sanne. Wellicht ook enkelen die speciaal voor Soul Spirit komen. Maar het is en blijft een fantastisch aantal! Mijn nonkel zei onlangs nog: “450 man, heb je dat al eens samen gezien?” En ja, dat heb ik… maar u begrijpt ook dat zoiets een behoorlijke organisatie vraagt en dat we hier dan ook met man en macht aan het pompen zijn om vooral niet te verzuipen. Het zijn hektische toestanden ten huize Puella – maar uw glimlach van komende zaterdag is het dat meer dan waard!

We zijn dan ook nog druk in de weer om jullie nog een paar extraatjes te gunnen, als dank voor jullie grote enthousiasme hiervoor. We willen nog graag de allerlaatste stoel uitverkocht zien, maar vooral willen we er ook voor zorgen dat elke cent die u besteed hebt aan ons concert, iets heel moois oplevert. Er zijn sowieso al een paar toemaatjes voorzien en we denken er momenteel zelfs nog over om een paar bijzondere jokers in te zetten. Jullie zien het zaterdag wel wat het geworden is. En hopelijk mag ik aan uw applaus, jullie warme aanmoedigingen en je mailtjes achteraf horen hoe jullie het geapprecieerd hebben. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om u te ontvangen!

Tot zaterdag!

Kus van Puella