Bonus!

Vlak voor ik naar alweer het derde kerstconcert van Erik en Sanne vertrek (dit keer in Maarke-Kerkem, een gehucht op amper een half uurtje van bij mij thuis), maak ik nog even de tijd om jullie een nieuwe blogpost te schenken. Want volgende week is het aan ons. Na vanavond treden Erik en Sanne niet meer op met dezelfde liedjes tot ze in Petegem voor ons staan. ‘t Zal weer veel te snel voorbij zijn, maar we gaan er eerst nog heel erg van genieten en daarna kunnen we altijd nog met veel heimwee terugkijken, nietwaar. Of dromen van een volgende kans, misschien?!

In elk geval: ik ben nu reeds bijzonder onder de indruk! Toen we de kaap van 400 bestelde tickets bereikten, was ik er voor het eerst pas echt gerust in. Puella is maar een eenvoudig meisje die haar spaarcentjes riskeert om dit te kunnen doen. En 550 mensen bijeen proberen te krijgen om samen van dit gebeuren te smullen als van een lekkere kalkoen… wie had gedacht dat dat ooit zou kunnen? Die kalkoen is een traditie met Kerst, maar hoe krijg je zoveel mensen van verschillend allooi samen om diezelfde zangers te horen zingen. Misschien zijn de kerstconcerten van Erik en Sanne ook wel een traditie aan het worden. Iets waar je niet meer van af kunt blijven, als je er eenmaal van geproefd hebt. Voor mij is dat in elk geval al langer zo, maar ik ben blij dat zoveel personen ervoor hebben gekozen om dit samen met me te doen, straks in de Sint-Pauluskerk.

Op het moment van schrijven zitten we aan 468 liefhebbers van de warme stem van Erik en de wondermooie hoge en lage noten van Sanne. Wellicht ook enkelen die speciaal voor Soul Spirit komen. Maar het is en blijft een fantastisch aantal! Mijn nonkel zei onlangs nog: “450 man, heb je dat al eens samen gezien?” En ja, dat heb ik… maar u begrijpt ook dat zoiets een behoorlijke organisatie vraagt en dat we hier dan ook met man en macht aan het pompen zijn om vooral niet te verzuipen. Het zijn hektische toestanden ten huize Puella – maar uw glimlach van komende zaterdag is het dat meer dan waard!

We zijn dan ook nog druk in de weer om jullie nog een paar extraatjes te gunnen, als dank voor jullie grote enthousiasme hiervoor. We willen nog graag de allerlaatste stoel uitverkocht zien, maar vooral willen we er ook voor zorgen dat elke cent die u besteed hebt aan ons concert, iets heel moois oplevert. Er zijn sowieso al een paar toemaatjes voorzien en we denken er momenteel zelfs nog over om een paar bijzondere jokers in te zetten. Jullie zien het zaterdag wel wat het geworden is. En hopelijk mag ik aan uw applaus, jullie warme aanmoedigingen en je mailtjes achteraf horen hoe jullie het geapprecieerd hebben. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om u te ontvangen!

Tot zaterdag!

Kus van Puella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *