Duizendmaal dank!

Als u zich afvroeg waarom Puella eventjes niets van zich liet horen, kan ik u bij deze geruststellen: we hadden na de drukte van de afgelopen weken gewoon eventjes rust nodig. Nu alles weer een beetje op zijn plooi begint te komen, sta ik er echter op jullie allemaal nog een keer uitgebreid te bedanken. Het kerstconcert in Petegem was immers een bijzondere ervaring voor iedereen die erbij was, niet in het minst voor mij zelf. En dit alles heeft alleen plaats kunnen vinden dankzij de inzet van zovele mensen en natuurlijk ook dankzij degenen die de tickets hebben gekocht: jullie! Ik zou zelfs de mensen willen bedanken die de website hebben bezocht zonder kaartjes te bestellen – misschien mogen we jullie een volgende keer begroeten en intussen ben ik alvast blij met jullie belangstelling voor onze organisatie.

Een volgende keer? Inderdaad… het kriebelt! Ik heb zovele enthousiaste stemmen gehoord, mensen bieden zich reeds aan om volgend jaar opnieuw sponsor te zijn en… tja… ik kan niet ontkennen dat ik dit enorm graag heb gedaan en met veel plezier opnieuw zou doen. We zijn tot het uiterste gegaan, waren hondsmoe en zaten er volkomen door, maar de beloningen waren zo immens dat we er heel sterk over nadenken om volgend jaar opnieuw iets te organiseren.

Ik hou jullie op de hoogte via de nieuwsbrief en deze blog. Binnenkort volgen ook nog foto’s op de website en de trouwe bezoekers weten het als eerste wanneer Puella weer haar handen uit de mouwen steekt voor het volgende evenement.

Intussen geniet ik nog graag van een paar daagjes verlof. Daarna roept de job alweer om aandacht en tussendoor kan u me hier en daar ook nog begroeten op optredens van Erik & Sanne. Bedankt voor uw steun en uw vertrouwen – wij rekenen op jullie wanneer we er weer invliegen en zien u graag terug in 2010!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *