100!

Beste Astenaren, vrienden, familieleden, fans van Erik & Sanne en de andere optredende artiesten: u verrast me! Meer nog: uw toegenegen Puella is blij en ontroerd door het succes van deze onderneming. Wat begon als een droom om ooit eens een evenement te organiseren is nu al zoveel meer: het is een verhaal van promotionele voettochten door het Astense landschap (met blaren en al tot gevolg!), van aangename kennismakingen met mensen uit allerlei beroepscategorieĂ«n die instaan voor sponsoring, drukwerk, … voor ons kerstconcert en bovenal ook een verhaal van telefoongesprekken en mailtjes met steeds dat ene terugkerende onderwerp: “Ik wil graag tickets bestellen!”

Vandaag werd de honderdste kaart verkocht. Een reden voor een nieuwe blogtekst, vond ik, hoewel het leven van Puella nog steeds gekenmerkt wordt door een niet-aflatende drukte. Zo’n schrijfsel uit de mouw schudden doe ik echter wel eventjes tussenin als ontspanning, dus dat mag mij niet weerhouden. En honderd tickets is toch een mooi aantal dat wel eens in de verf mag worden gezet, dacht ik zo! Als je op de site komt piepen om je stoel te reserveren, zijn de rode vierkantjes al zo alomtegenwoordig dat het toch echt al impressionant is, vind ik in elk geval.

Maar laat ons ook vooral rustig blijven. Op het plannetje op de site staan 330 stoelen. Dat betekent dat we nog maar aan ongeveer een derde van de kerk zitten. De rest willen we ook nog graag gevuld krijgen. Dat betekent dus dat er nog twee keer zoveel mensen mogen bijkomen als we nu al hebben. Perfectionistische Puella zal pas tevreden zijn als elke zitplaats gevuld is. ‘s Nachts droom ik niet alleen van volgende concerten die ik nog wel eens wil organiseren, maar ook van een groot bord met “uitverkocht” erop!

Anderzijds zou ik ook mensen willen aansporen om niet al te lang meer te wachten om tickets te bestellen. Hoewel ik blijf benadrukken dat je vanop elke stoel in de kerk het concert perfect zult kunnen zien, kan je er natuurlijk niet omheen dat de mooiste plaatsen vooraan zijn. En stilaan wordt het steeds moeilijker om nog ergens op de eerste rijen een plaatsje te vinden! Dus rep u vooral indien u graag nog een goed zicht op het gebeuren wilt hebben: op de avond zelf kunnen we alleen nog tickets verkopen als de kerk al niet van voor tot achter en van beneden tot boven vol zit!

Binnenkort verschijnen er ook posters in het straatbeeld. De aanvraag om het kerstconcert in “Kerk en Leven” aan te kondigen is pas naar de drukker gestuurd. Eigenlijk moet de tweede promotieronde dus nog beginnen. Er zijn nog steeds mensen die graag willen komen maar nog niet op de hoogte zijn van wat er op 12 december te gebeuren staat! Het duurt ook nog bijna drie maanden eer het kerstconcert plaatsvindt, dus dat is ook net het verwonderlijke van heel de zaak: we zijn heel erg blij met het voorspoedige verloop van onze ticketverkoop en we kijken er naar uit om op hetzelfde elan verder te gaan.

Bedankt aan iedereen die reeds zijn of haar stoel heeft gereserveerd en voor elkeen die er nog over nadenkt: niet aarzelen, maar drukken op die bestelknop! We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien op 12/12!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *