Wil er nog iemand tickets?

Hoewel er op het moment van schrijven nog geen gedrukte tickets voorhanden zijn, zijn we vandaag toch maar met de ticketverkoop begonnen. Nu het “gerucht” in de omgeving van Astene de ronde begint te doen dat er daar op 12/12 iets staat te gebeuren (meer nog: naar het schijnt zouden Erik Van Neygen en Sanne komen…), willen steeds meer mensen daar het fijne van weten en vinden ze de weg naar onze site.

Tegelijkertijd zijn er de vaste Erik & Sanne-fans die graag op de eerste rijen willen zitten en die dus, sinds op www.erikensanne.be de gegevens te lezen zijn, naar Puella bellen en mailen dat het een lieve lust is. Soms zou ik nog eens willen terugkeren naar het pre-Puella-tijdperk toen ik nog een veel gewoner meisje was dat ook af en toe nog eens rust en kalmte kende. Maar tegelijkertijd: wat is er meer opwindend dan een volgende mail in je elektronische brievenbus te krijgen omdat er weer eens iemand tickets heeft besteld. Ergens hoop ik dat de volgende weken en maanden de mailtjes me om de oren vliegen: die 330 tickets mogen voor mijn part in geen tijd de deur uit zijn!

En intussen… tja, stilzitten is er natuurlijk niet bij. Naast de bezigheden omtrent haar vaste job, is Puella momenteel nog bezig een laatste hand te leggen aan een ontwerp voor de tickets en de flyers. Op het scherm ziet het er allemaal heel mooi uit, dus de vraag is nu natuurlijk of het op papier ook helemaal fantastisch blijkt te zijn. De bedoeling is in elk geval dat jullie achterovervallen… of toch minstens de tickets zo mooi vinden dat jullie ze blijven koesteren, ook na het concert. En van die flyertjes wil ik gewoon ook dat ze zo prachtig zijn dat niemand ze ook maar durft op de grond te gooien. Of anders… al eens een BOZE Puella gezien???

Nu goed… boze Puella kan maar beter weer lieve Puella worden en zeker ook niet luie Puella. Voor bloggen was er vandaag eigenlijk geen tijd, maar ik wou toch even mijn woordje neerschrijven. Voor een vrouw (meisje) is een fijne babbel namelijk nog altijd een goed anti-stressmedicijn. En al kan je dit nauwelijks een echt praatje noemen, dan nog is mijn hart toch alweer gelucht!

En nu ga ik weer tickets verkopen… wie van jullie wil er nog? De kerk is nog lang niet uitverkocht, hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *