Haast je, rep je!

Er zijn nog 72 tickets voor ons kerstconcert. Dit betekent dat je niet langer meer moet rekenen om op de eerste rijen te kunnen plaatsnemen, maar dat het er eerder om gaat of je het evenement van het jaar in Astene nog wil meemaken of je er later zult kunnen mee leven als iedereen er bij de slager, bakker, … over spreekt en jij zal moeten bekennen dat je er niet bij was…

Reken er alvast maar niet meer op dat je op 12 december nog gewoon naar de kerk zult kunnen komen om daar nog je tickets te kopen. Puella is een voorzichtig meisje, dus toen anderen reeds euforisch deden over de ticketverkoop, bleef ik altijd rustig en afwachtend, maar nu begin ik toch langzamerhand ook te denken dat we nog voor de datum van het concert zullen kunnen aankondigen dat al onze stoelen bezet zijn en dat het kerstconcert dus helemaal uitverkocht is.

Intussen denk ik dat het met de naambekendheid van ons concert wel goed zit. Onlangs mochten we zelfs een bestelling noteren vanuit het verre Heist-op-den-Berg. Of die persoon ons evenement heeft leren kennen via een flyertje, betwijfel ik. Onze voeten doen NOG pijn van al het rondwandelen, maar zulk een verre voettocht hebben we echt niet ondernomen. Tenzij de brave man familie of vrienden heeft in de wijde omgeving van Astene, is dit dus behoorlijk onwaarschijnlijk.

De kans is in elk geval veel groter dat mensen die wat verder weg wonen, ons hebben leren kennen via het internet. Niet alleen is er deze eigenste Puella-site, maar ook op de sites van Erik & Sanne en van Soul Spirit staat ons concert met verve aangekondigd. Bovendien hebben we zelf ook gezorgd dat je hier en daar op een of andere culturele (www.cultuurweb.be, bijvoorbeeld) of uit-site (zoals www.zone09.be) over ons kunt lezen.

Ook de media komt binnenkort in actie. In Kerk en Leven, editie Astene, stond al twee keer een artikel (nu zelfs met foto!) en binnenkort komen ook de kranten in actie. Onze medewerker van het parochiaal comité heeft al zijn bronnen aangeboord en dus komen alle grote namen uit de Vlaamse dagbladpers binnenkort in actie. Bij Radio Tequila is Puella dan weer zelf gaan aankloppen en daar zouden ze binnen een tweetal weken in actie komen met de zelfgemaakte spot die vanaf dan regelmatig in de reclameblokken te horen zal zijn.

Plakkaat bij de kerk van AsteneAlsof dat allemaal nog niet genoeg is, hebben we er ook voor gezorgd dat wie toevallig eens door Astene of een van de omliggende dorpen rondrijdt, nog maar moeilijk onze affiches kan missen. Als u in Deinze naar de markt gaat of de bibliotheek bezoekt, of indien u een trouwe kerkganger bent in een van de dichtbijliggende parochies, dan kan ik me niet voorstellen dat je de posters nog niet zou hebben gezien. En wie eventueel nog zou door de straten van Astene zou zijn gereden, zonder bij de lokale handelaars de foto van Erik & Sanne op A3-formaat in het oog te hebben gekregen, die kan toch zeker het enorme plakkaat niet hebben gemist dat de parochiale kring bij de kerk heeft geplaatst ?!

Wil je graag ook nog dit kerstspektakel meemaken? Haast je, rep je en bestel NU uw tickets… voor je ‘t weet is het te laat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *