Nieuwe site!

Eindelijk is ze geboren: de nieuwe site met de aankondiging van het nieuwe evenement, een kerstconcert op zaterdag 19 december 2009. Natuurlijk konden we het onszelf wat makkelijker hebben gemaakt en de meeste elementen van de site van vorig jaar hergebruiken. Maar Puella zou Puella niet zijn als ze er niet haar werk had van gemaakt: talrijke uurtjes, ‘s morgens vroeg, ‘s avonds laat of zelfs midden in de nacht was ik er mee bezig. Duizenden lijnen code heb ik opnieuw geschreven, soms gevloekt omdat iets niet helemaal wou werken of niet naar mijn zin was.

 

Want het moest en zou dit keer nog beter zijn dan vorig jaar, net zoals ik van het komend kerstconcert een nog groter succes wil maken dan van dat van 2008. Er is een nieuwsbrief toegevoegd waarvoor ik bestaande code heb gebruikt, maar niet zomaar de eerste de beste – eerst heb ik zowat alle versies die er te vinden waren uitgeprobeerd tot ik er eentje vond waarvan ik min of meer tevreden was. En op vraag van een aantal mensen is er nu ook een heuse fotogalerij met foto’s van de vorige editie. Wees er maar zeker van dat alles tot in de puntjes is uitgetest en nagekeken, dus als er nu nog iets misgaat dan kan het alleen aan uw computer liggen! 😉 Nee… alle gekheid op een stokje: als iets volgens u niet naar behoren werkt, dan horen we het graag, want we blijven onszelf natuurlijk graag verbeteren!
De beginpagina van de site anno 2008
De beginpagina van de site anno 2008

 

de beginpagina van de site anno 2009
de beginpagina van de site anno 2009
Hierboven zie je een kleine vergelijking van de site zoals ze er (na het kerstconcert) in 2008 uitzag, ten opzichte van hoe ze er momenteel (juli 2009) uitziet. We hebben bewust een en ander veranderd zodat het er allemaal fris en nieuw uitziet, maar tegelijkertijd ook onze herkenbare stijl behouden. En het groene kleurtje staat natuurlijk voor hoop, is typisch voor Kerstmis en zal je nog wel tegenkomen op allerlei plaatsen die te maken hebben met ons kerstconcert.

 

Intussen wens ik je alvast veel plezier met het verkennen van de nieuwe website. Als je dit na 31 juli leest, dan kan je normaliter ook alweer tickets beginnen bestellen en sowieso staat het je altijd vrij om een berichtje achter te laten via de contactpagina, op het gastenboek of bij een van de blogposts. Je maakt er Puella in elk geval heel blij mee als je van je laat horen!

 

PS. Voor wie zich zorgen zou maken omtrent het feit dat er in de media dezer dagen veel te doen is omtrent de gezondheid van “onze Erik”: wees er maar zeker van dat hij er op 19 december zal staan! Het gaat goed met hem en we trekken hem er sowieso wel door! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *