We zijn begonnen!

Als u in het gedeelte van Petegem woont dat het dichtst bij de kerk ligt, dan kan u de afgelopen dagen post hebben ontvangen van ons! Puella en enkele van haar medewerkers zijn immers op promotietour gegaan. Daarbij is een flink gedeelte van Petegem-aan-de-Leie aan bod gekomen en hebben wij onze fysiek weer een stukje aangescherpt. ūüėČ

Flyeren is trouwens over het algemeen echt wel een leuke bezigheid met dit fijne Belgische weertje! Je zou Puella’s kleurtje moeten zien – ik schrok er zelf van toen ik me vanavond in de spiegel bekeek! En tja, op mijn voeten zijn al sinds onze eerste promo-wandeling blaren verschenen, maar daar maal ik niet echt om. ‘t Is voor het goede doel, nietwaar?! Toen deze avond de eerste mensen begonnen te bellen om tickets te reserveren, was ik de pijn in mijn arme voetjes al lang weer vergeten!

Intussen kan iedereen ook via de site tickets bestellen. Er zijn nog een paar kleine aanpassingen gebeurd (waar u – als het goed is – niets van merkt, behalve de nieuwe opsplitsing van de kerk in beuken, dan) maar de “anciens” onder u die er vorig jaar ook al bij waren, zouden zonder problemen moeten kunnen hun favoriete stoelen uitkiezen. En voor degenen voor wie het allemaal nieuw is, staat er een uitgebreide handleiding ter beschikking. Of anders stuur je toch gewoon een mailtje naar info@puella.be?!

Voor ik het vergeet nog dit: Puella gaat de komende weken van wat (welverdiende?) rust genieten in het buitenland. Het kan dus zijn dat het iets langer duurt eer uw bestelling verwerkt wordt. Normaliter kan alles zonder problemen verder verlopen, maar bij ernstige problemen zou het kunnen dat u toch even moet wachten tot eind augustus. En vanaf die tijd loopt het alleszins weer van een leien dakje. Al hoop ik stiekem dat ik vanuit mijn vakantieverblijf ook al een nieuwe blogpost mag maken om u te vertellen over de vlot lopende ticketverkoop!

poster in de Sint-Pauluskerk

Om af te sluiten geef ik nog een fotootje mee van de affiche die in de Sint-Pauluskerk werd opgehangen. Misschien zijn er immers mensen onder u die nog geen flyertje hebben gekregen maar dit weekend wel naar de eucharistieviering gaan. Ook hen willen we de kans geven om tickets voor de plaatsen vooraan in de kerk te kopen, dus daarom hebben we ook in het kerkgebouw zelf al wat reclame gemaakt. De rest van de posters ziet u wellicht in de komende maanden nog op allerlei plaatsen in Petegem en omgeving opduiken. Hoewel het sowieso al een goed teken is als u deze blog aan het lezen bent, natuurlijk! Dat geeft namelijk aan dat u reeds de weg naar onze site heeft gevonden. Nu nog tickets kopen en straks op zaterdag 19 december ook nog in de Oostkouterlaan terechtkomen en dan zijn we natuurlijk weer helemaal tevreden!

Laat de bestellingen maar komen… we zijn er helemaal klaar voor en we kijken er naar uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *